ozadje slika

Helopal zidne obloge za znotraj in zunaj

mauer prodPlošče iz tehnološkega kamna so idealna rešitev za vse vrste zidnih oblog, saj sta v tem primeru še posebej pomembna dolga življenjska doba in izbran dizajn.

Tehnološki kamen ni samo idealna rešitev za notranje in zunanje okenske police, temveč se odlično obnese tudi kot balkonske in zidne obloge.

To zagotavljajo predvsem prvovrstne lastnosti materiala, (iz katerega so narejene,) saj je odporen proti vremenskim vplivom in mrazu, ima dolgo življenjsko dobo in ga je enostavno vzdrževati.

Helopal ZIDNE OBLOGE so na voljo v okviru programa KLASIK, EKSKLUZIV in PURITAMO.

Enostavno vzdrževanje za več veselja.

- Za redno čičenje zidnih oziroma balkonskih oblog helopal uporabite mehko, vlažno krpo in navadno čistilo, ne uporabljajte čistil in sredstev za drgnjenje.
- Za odstranjevanje vodnega kamna uporabite običajno čistilno sredstvo (kis).
- Za odstranjevanje ostankov lepila zaščitne folije uporabite mehko krpo in aceton ali razredčilo.
- Če želite predmete, ki stojijo na zidni oblogi (npr. vaze, cvetlični lončki itd.), premakniti, jih dvignite in ne vlečite po površini. Priporočamo uporabo podlog iz filca ali plute.
- Če bi se zgodilo, da se površina zidne oziroma balkonske obloge kljub temu rahlo popraska, si lahko pomagate z vlažnim brusilnim papirjem (brusilna zrna 600-1000) in sredstvom za poliranje (npr. SONAX Extreme Polish & Wax Nano Pro 3).
- Če postane površina zidnih oziroma balkonskih oblog motna, jo lahko s pomočjo sredstva za poliranje (SONAX Extreme Polish & Wax Nano Pro 3) in mehke krpe spolirate do želenega sijaja.

Za lažjo in optimalno montažo vam dobavimo PE-vrvico brezplačno. Pri montaži helopal ZIDNIH OBLOG priporočamo uporabo distančnikov in helopal montažnega lepila MS.

Različni designi