ozadje slika

Okna

Proizvajamo ALU okna in balkonska vrata, polkna, vhodna vrata in vetrolove ter prodajamo PVC okna, lesena okna in notranja vrata.

Izberite udobje in energijsko varčnost

Kakovostna okna ponujajo izvrstno toplotno izolativnost ter s tem, poleg prihranka energije, soustvarjajo pogoje za zdravo bivanje. Vsako okno, je izdelano po recepturi dolgoletne tradicije in poznavanja naravnih zakonitosti lesa.

Prihranek energije in skrb za okolje

Lesena okna Jelovica predstavljajo revolucionarno linijo inteligentnih rešitev za uresničevanje najvišjih zahtev energijske varčnosti. Tehnologija, ki smo jo razvili v Jelovici ob uporabi najboljšega lesa zagotavlja najnižje vrednosti toplotne prehodnosti oken. Tako boste pozimi uživali v toplem domu ob manjši porabi energije, poleti pa bodo vaša okna zadržala močne sončne žarke.

 

 
 
TOP

BARVNA KARTA

Okna so površinsko obdelana z barvami proizvajalca Remmers. Okno najprej potuje skozi posebno komoro, kjer se oblije z utrjevalcem, ki penetrira 6 mm v globino lesa in ga tako globinsko zaščiti. Ko se utrjevalec posuši, se lesene dele ponovno zbrusi. Nato potuje skozi drugo komoro, kjer se oblije s temeljno barvo. Nato se zaščiti spoje ter odstrani izstopajoča lesena vlakna, nakar sledi končno lakiranje z debeloslojno lazuro, ki se pri zahtevnejših drevestih vrstah nanaša kar dvakrat. Končni lak na okno nanaša robot, ki poskrbi, da so vaša okna pobarvana enakomerno po vsej svoji površini z zadosti debelim slojem barve. Vse barve in postopki ustrezajo standardu ISO 9001.